גירוד- בבקשה הפעם תענו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוד- בבקשה הפעם תענו לי
    ליאת
    23/11/2010

ב15.11 כתבתי לכם הודעה זו:
    "לפני כיומיים הופיע לי מן גירוד בפי הטבעת, רק בצד אחד שלה,מדובר במן תחושה של פצע מאוד רגיש למגע, סוג של כואב ומגרד יחדיו, אך הגירוד יותר מופיע כאשר נוגעים במקום ודי נרגע כשלא. כשהסתכלתי על המקום, אין סימנים חיצוניים, אולי קצת אודם אבל זה גם לא נראה בבירור. האם יש סיבה לדאגה?"
    מאז הדבר עבר כלא היה, ללא שום טיפול והאמת שדבר דומה קרה לי בעבר וגם אז עבר ללא טיפול וההרגשה שלי היא שזה מושפע מזיעה ומרטיבות (למשל בעקבות ביקור בחדר כושר וכ"ו) האם תוכלו לכוון אותי למה זה יכול להיות לפחות כמה אפשריות, אני יודעת שכדי להיות בטוחה יש לגשת לרופא ובפעם הבאה אגש, אך כעת אני קצת מודאגת ואשמח להרגע...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוד- בבקשה הפעם תענו לי

הוספת תגובה

• גירוד- בבקשה הפעם תענו לי - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    24/11/2010

תפני לבדיקה גינקולוגית או אצל רופא עור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא גניקולוגית

אורית
    24/11/2010

אבל מכירה את התופעה . לדעתי יש לך הרפס וגינאלי .
    תבקשתי לעשות בדיקת הרפס .
    אני סובלת מהתופעה 20 שנה ואלו בדיוק התסמינים .

אל דאגה , זאת מחלה שאפשר לחיות איתה . פשוט צריך לקבל אותה .
    פחות להיות לחוצים ועצבנים והיא פחות תצא .

בהצלחה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אגב , זה שאמרת שזה כבר היה לך

אורית
    24/11/2010

רק מחזק את ההשערה שלי . כי הרפס חוזר . הוא איתך לנצח .

זה יכול להיות הרפס קטן שלא תראי את השלפוחיות , כי הן קטנות ואז זה נראה כמו אדמומיות וזה יכול לצאת גדול יותר שתראי ממש שלפוחיות . זה יוצא בכל מקום באזור אבר המין , על השפתיים ואפילו בפי הטבעת , הוא יכול גם לצאת פנימי שלא תראי אותו אבל תחושי טוב טוב באי נוחות וצריבות בעור .

זהירות לא להדביק את בני הזוג שאת הולכת איתם . זה מאד מדבק בזמן ההתפרצות .

כמעט בוודאות לפי התאור שלך שזה הרפס .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו