בדיקת ביוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת ביוץ
    hhh
    27/11/2010

איך רופא יכול לעשות בדיקת ביוץ? באולראסאונד או בדיקת דם? ואם בדיקת דם אז צריך לעשות אותה במשך כמה ימים כמו בדיקת ביוץ ביתית כדי לראות אם יש עלייה בLH?

האם אפשר לעשות בדיקות דם לביוץ כלומר ללכת כל יום במשך כמה ימים לעשות בדיקת LH כדי לאבחן ביוץ? רופאת משפחה או נשים תתן לי בדיקת דם לביוץ במקום לקנות ערכה ביתית לביוץ?

והאם יש ימים מסוימים שבהם יכול להיות ביוץ שמעתי שבין 12-16 למחזור זה נכון או שזה יכול להיות גם אחרי?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת ביוץ

הוספת תגובה

• שתי שאלות נוספות - אשמח אם תענו

hhh
    27/11/2010

שלום רב!

רציתי לדעת האם בדיקה של רופא גיניקלוג נשחבת לאולטראסאונד .

בבדיקה שרופא במיון נשים בקופ"ח עשה לי הוא אמר לי שיש לי שחלות פוליציסטיות האם זה נחשב לאולטראסאונד או שצריך ללכת לעשות אולטראסאונד בניפרד?

שאלה נוספתהאם זה נכון שאם יש מחזור סדיר אז זה לא אומר שיש ביוץ?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת ביוץ - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    28/11/2010

בדיקת ביוץ הייעילה ביותר הינה דרך בדיקת אולטראסאונד.לא עושים בדיקת LH כל יום כדי לאבחן ביוץ. אם הרופא במיון אבחו שלות פוליציסטיות סביר שעשה לך אולטראסאונד. זמן הביוץ הינו 24 שעות בלבד הקורה שבועיים לערך לפני המחזור שאמור להגיע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה שאלה נוספת

hhh
    28/11/2010

אני צריכה לבקש מהרופאה שלי אולטראסאונד לבדיקת ביוץ מתי היא צריכה לעשות זאת היא יכולה לראות גם אחרי הביוץ אם היה ?
    האם זה נכון שגם אם יש מחזור סדיר אז זה לא אומר שיש ביוץ?

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו