דימום קצר, אולי במקום מחזור??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום קצר, אולי במקום מחזור??
    ש
    28/11/2010

שלום רב.
    לפני שנה פלוס ילדתי את בני הבכור. זמן קצר לאחר הלידה חזר להופיע לי מחזור, מידי 28-29 ימים. לפני חודשיים, לראשונה ובסמוך להפסקת ההנקה, התעכב דימום המחזור בארבעה ימים, ואחריו הופיע דימום לאחר 29 יום.
    מאז עברו שישה שבועות ללא דימום. לפני שלושה ימים, מספר שעות לאחר קיום יחסים, הופיע דימום משמעותי (בסדר גודל של תחילת מחזור) ואני הייתי בטוחה כי זהו המחזור שהתעכב. להפתעתי הדימום פסק לחלוטין לאחר מס' שעות. ביחסים עצמם לא היה שום דבר חריג או כואב.
    אציין כי אינני נוטלת גלולות מאז הלידה שכן התקשיתי להכנס להריון בפעם הראשונה (על אף המחזור הסדיר גם אז). הכניסה להריון אז היתה ספונטנית לאחר שנה וחצי של נסיונות. כמו כן אציין גם כי אין סיכוי שנכנסתי החודש להריון.
    אשמח לתגובתך - האם עלי להבדק אצל רופא נשים בהקדם או שעלי פשוט להשלים עם כך שאני מזדקנת :-) (לא עד כדי כך... אני בת 30).
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה...

עדין
    02/12/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום קצר, אולי במקום מחזור?? - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    02/12/2010

את זקוקה לבדיקת פאפס וקולפוסקופיה. כמובן שאת חייבל לפנות לרופא נשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו