ציסטה והפרשות חומות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציסטה והפרשות חומות
    נועה
    29/11/2010

אני לוקחת מזה כחודשיים גלולות מרסילון. ברצוני לציין שזוהי לא הפעם הראשונה שאני נוטלת גלולות גם מהסוג הזה. לפני כחודש החלו לי כאבים בעת חדירה בתנוחה מסויימת ובבדיקה שנעשתה אצל הגניקולוג ע"י אולטרסאונד אובחנה ציסטה כ3-4 ס"מ והגניקולוג שלי אמר שהיא אמורה להעלם תוך חודש שאחזור לבדיקה בעוד חודש. אני כרגע בחפיסה השנייה של הגלולות. לציין שמידי פעם אני מרגישה מן דקירו תמציקות באיזור הרחם פעם בצד שמאל ופעם בימין ולפני יומיים שקמתי מהר ממצב ישיבה הרגשתי דקירה חדה וכואבת בצד שמאל וזה עבר מהר. בנוסף, החלו לי הפרשות חומות ויש לי גרד קל בפתח הנרתיק. אני מאוד דואגת ורוצה תשובות. אני מבקרת המון אצל רופא הנשים שלי ובכל פעם שאני הולכת אליו הוא לא מבין מה אני רוצה ואומר שהכל בסדר. אבל אני יודעת מה אני מרגישה....יש הסבר התחלתי לפחות לתופעות הנ"ל? אשמח לתשובה מהירה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציסטה והפרשות חומות

הוספת תגובה

• למה לא ענו לי??

נועה
    29/11/2010

דילגתם עליי:(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דואגת...

נועה
    30/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציסטה והפרשות חומות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/12/2010

סביר להניח שהציסטה לא קשורה להפרשות החומות שיכולות לקרות תחת גלולות.
    צריך להמתין בסבלנות ולראות אם הציסטה תעלם.
    גם גרד יכול להיות עקב פטריה מקומית ולא קשור לציסטה ולהפרשות החומות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכל זאת...

נועה
    01/12/2010

מצטערת על ההטרדה, אבל למרות שיש לי תור לרופא נשים , יש לי כאבים ומציק לי באיזור הרחם גם בישיבה וגם בעמידה וגם איזור הגב התחתון כואב לי.. יכול להיות שזוהי דלקת? ולמה הרופא שלי לא ראה כלום באולטרסאונד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו