שימוש בפרוגיליטון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בפרוגיליטון
    גילגיל
    30/11/2010

היי,
    אני בת קרוב ל -40 לפני שלוש שנים התגלו תאים טרום סרטניים ברחם CIN 3,עברתי ניתוח קוניזציה ומאז אני במעקב והכל בסדר ב"ה.
    מאז הניתוח התחלתי בדימומים חומיים מהביוץ{שהתחילו שבועיים לפני הווסת} הרופא המליץ לשתות פרוגליטון להסדרת המחזור.
    1.סיימתי לשתות את הגלולות לפני 6 ימים ועדיין לא קיבלתי מחזור,מידי פעם יש לי הפרשות חומות. האם לשתות שוב את הגלולות גם אם לא קיבלתי מחזור?
    2.באזהרות בפרוגיליטון כתוב שלא מומלץ לשתות את הגלולות למי שהיה בעבר סרטן ברחם,האם זה לא סיכון לאחר שהתגלו אצלי תאים טרום סרטניים בצוואר הרחם ?
    תודה ויום נפלא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש בפרוגיליטון

הוספת תגובה

• שימוש בפרוגיליטון - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/12/2010

אין קשר בין סרטן רחם לתאים טרום סרטניים בצוואר - שני סוגים לגמרי אחרים. התחילי שוב את הפרוגילוטון אבל פני לרופא הנשים שלך לבדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה

גילגיל
    01/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו