דימום עם אוורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום עם אוורה
    דנה
    30/11/2010

שלום.
    אני משתמשת במדבקות אוורה כבר 7 או 8 חודשים.
    בהתחלה הכל היה בסדר עד לפני כחודש, אחרי המחזור הדבקתי את המדבקה, הורדתי אחרי שבוע ושכחתי להדביק, התחיל דימום והדבקתי את המדבקה.
    שבוע לא היה דימום ואז התחיל שוב, כבר עם המדבקה, מאז אני מחליפה מדבקה כל שבוע והדימום ממשיך כבר שבועיים וחצי.
    הייתי אצל רופא נשים, הוא עשה לי בדיקה ואמר שהכל בסדר ושזה יסתדר.
    פשוט זה נורא מדאיג שיש לי דימום כבר יותר משבועיים וזה לא פוחת אלא רק מתגבר לפעמים ממש כמו מחזור.
    מה אני יכולה לעשות? אולי יש משהו שיכול להפחית את הדימום? או להפסיק עם המדבקות לגמרי? למרות שהתחלתי איתן כדי לסדר את המחזור ואת בעיות הדימום שהיו לי בלי קשר למדבקות.
    מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום עם אוורה

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף

דנה
    30/11/2010

שעשיתי בדיקת דם וגם בבדיקה נראה שהכל תקין. ואני לא יכולה לעבור לגלולות, הן לא מתאימות לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום עם אוורה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/12/2010

דימום תוך כדי לקיחת מדבקות או גלולות שכיח. המשיכי את החודש התעלמי מהדימומים ונקווה שבחודש הבא הכל יסתדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום

דנה
    01/12/2010

תודה רבה אני גם מקווה
    להמשיך להדביק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו