מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- HPV וקנדידה - יש קשר?בת 2201/12/2010
שלום!
אני בת 22 ועם HPV.
היו לי נגעים/יבלות בפות בעבר והם הוסרו במספר טיפולים בלייזר.
אחרי תקופה שהכל נראה בסדר, עשיתי PAPS והתגלה הדבר הבא: Fungal organisms morphologically consistent with Candida
species
הרופא זימן אותי לקולפוסקופיה, בה הראה לי מלא נקודות לבנות ונתן לי נרות אגיסטן ופלוקנול - פעם בשבוע, 3 שבועות.
השאלות שלי הן:
1. האם יש קשר בין הפטרייה לבין הHPV? כי הרופא אמר שיש קשר. לא הבנתי מהו.
2. הרופא אמר שאני מדבקת. האם זה בגלל הפטרייה או בגלל הHPV? כי הבנתי ממנו בפעם אחרת, שהHPV מדבק רק אם יש יבלות.
3. התרופות הן אנטיפטרייתיות, נכון? אז מה עם הHPV? הוא פרץ או לא? הרי אין יבלות כמו פעם.
4. האם אני חייבת לקחת את הכדור והנר באותו היום? כי ייתכן שבגלל מחזור אצטרך להזיז את אחד הימים של הנרות. עד כמה זה רע?
5. האם יש דרך אלטרנטיבית למניעת התפרצות הHPV? (תזונה/דיקור..)
תודה רבה מראש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HPV וקנדידה - יש קשר? - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן01/12/2010שלום רב.
אין קשר בין הקנדידה לזיהום ב- HPV . פטריה ( קנדידה) זאת לא מחלה מדבקת. לא אתערב לטיפול אותו קיבלת משום שלא בדקתי אותך. לגבי התרופות - תפני לרופא המטפל שלך. אינני מומחה ב"רפואה" אלטרנטיבים לכן אין לי דעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHPV
בת 2201/12/2010שלום!
תודה על התגובה הקודמת.
האם HPV מתפרץ רק בצורה של יבלות?
האם יכול להיות שישנן יבלות רק בפנים (בבדיקת קולפוסקופיה) ואין שום סימפטומים כלפי חוץ?
כיצד אני יכולה לבצע מעקב אחרי הוירוס (התפרץ או לא התפרץ) בנוסף לביקור הרגולרי אצל הרופא? (כדי לתפוס את זה הכי מוקדם שאפשר)
ולגבי הקולפוסקופיה - מה מטרתה, אם כבר בPAPS רואים שיש פטריה? הנקודות הלבנות שרואים בקולפו' - האם ככה נראית הפטריה?
שוב, המון המון תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?