גלולת סרזט וכדור טרבינאפין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולת סרזט וכדור טרבינאפין
    שיר
    07/12/2010

אני משתמשת באופן קבוע בגלולת למניעת הריון מסוג סרזט. לאחרונה התחלתי טיפול נגד פטריות- עם כדור טרבינאפין טבע 250 מ"ג.
    רשום בעלון של הכדור שיכול להיות אי יעילות הנובעת מתגובות בין תרופתיות- במיוחד לגבי גלולות למניעת הריון.
    השאלה שלי- האם בגלל הטיפול שהתחלתי אין לי הגנה מלאה של הגלולות? האם אני צריכה להזהר בדרך נוספת? או שגלולת סרזט לא בעייתית יחד עם הכדור הנ"ל?
    תודה מראש וחג שמח :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים מלווים בשרפה בפות ובשפתים

לסק זהבה
    08/12/2010

אני בת 63 שיוצאת עם חבר כחמש שנים . עד לפני חודשים בכל פעם שקימתי יחסי מין אחרי מס' שעות הרגשתי שורף וכואב לי באזור השפתים והפות רופאות הנשים לא מצאו דבר כולל בדיקה מיכרוסקופית.אני עדין לוקחת הורמון ליויאל. אני מבקשת את עזרתכם מה עלי לעשות. ביקשתי מהרופאה לעשות לי שוב בדיקת פפס . אבל מפריע לי הכאב והשרפה בשפתים שזה מונע ממני לקיים יחסים כבעבר . אנא תנו תשובתכם . או תפנו אותי לגורם שיכול לעזור לי. תודה זהבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולת סרזט וכדור טרבינאפין - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    08/12/2010

כדאי להוסיף קונדומים לתקופת הטפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו