שפה ימינית קטנה נפוחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפה ימינית קטנה נפוחה
    שירן
    08/12/2010

היי
    היום קמתי עם שפה קטנה ימינית בפות ממש ממש נפוחה .
    היה לי לפני פחות משבוע פטריה גם גרד מטורף . שנבעה מזה שלקחתי אנטיביוטיקה - טיפלתי בה עם נרות אגיסטן משחת אגיסטן וטיפות עץ התה שטיפטפתי בתחתונית . מאז 3 ימים אין לי גרוד ואני גם לא מורחת כלום והיום קמתי שצד אחד (ימיני) בשפתיים הקטנות ממש נפוח .
    לא היה לי את זה בעבר .

אני בת 29 , רווקה , לא נראה לי שזה לא נובע ממגע מיני כי קיימתי יחסים לאחרונה לפני חודשיים .

לא יודעת אם זה קשור אבל גם לפני 9 חודשים הפסקתי עם גלולות אחרי 9 שנים רצוף בהתחלה קיבלתי מחזור כרגיל ועכשיו אני כבר בחודשיים וחצי ללא מחזור ....

יש לי תור לרופאת נשים עוד שבוע רק ואני בלחץ מהנפיחות הזאת .

ממה זה ? מה לעשות . ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפה ימינית קטנה נפוחה

הוספת תגובה

• שפה ימינית קטנה נפוחה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    08/12/2010

אם אין כאבים בשפה זו יכולה להיות תגובה אלרגית לטיפולים שמרחת. כל עוד אין כאבים המתיני ותראי האם הנפיחות גדלה או קטנה, אם גדלה פני לבדיקה בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שירן
    09/12/2010

זה ירד במשך היום . הנפיחות .

זה עדיין מעקצץ/שורף קצת .
    אני אחכה יום יומיים

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו