מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמצעי מניע - מה לבחור?טניה08/12/2010
שלום! אני בת 36, חודש וחצי אחרי לידה השניה. רופאת נשים המצילה לי על שתי אופציות למניעה - התקן נובה-T או סרזט (אני מניקה). אחרי לידה הראשונה השמשתי בסררזט. יש לי חשד הוא גרם לי לעליה קלה במשקל, חוץ מזה, אני לא מתכננת הריון בפרספקטיבה נראית לעין, בגלל זה אני התחלתי לחשוב על התקן. אבל רופאה שלי לא הסבירה לי כמעט כלום בעיניין. מה הם הפלוסים והמינוסים, חוץ מדברים כלליים כמו אחוזי הבטיחות שעליהם קראתי? מדאיג אותי בין היתר שהיא אמרה שהתקנה די לא נעימה.... בלהתחשב בעובדה שאני נלחצת וכואבת אפילו בבדיקה פנימית שגרתית, האם ה"אי נעימות" במובן שלה זה משהו רציני מאוד וטראומתי לבן-אדם כמוני?
שאלה נוספת: יש נובה (משהו מכני, כפי שהבנתי) ויש מירנה (הורמונלי). חשבתי שהיא לא המליצה לי על מירנה כי זה לא מתאים להנקה, אבל עכשיו קראתי שזה דווקא לא מפריע להנקה. אז למה היא לא המליצה לי על אופציה הזאת, אולי יש סיבות אחרות שאני לא יודעת עליהן? והאם התקנה של מירנה, למשל, פחות קשה מה"נובה"?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמצעי מניע - מה לבחור? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/12/2010התקנה של כל התקן כולל המירנה איננה נעימה, אבל תלויה במידת הסבילות של האישה ומדת הרגישות שלה לכאבים.
אם לקחת עד ההריון גלולות והסתדרת איתן טוב ואין גורמי סיכון להמשיך עם הגלולות את יכולה להמשיך עם הסרזט ואז בסוף הנקה לחזור לגלולות רגילות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

