הפלה טבעית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלה טבעית
    לירן
    12/12/2010

ביום חמישי התברר לי שעברתי הפלה טבעית בשבוע החמישי להריוני.מאז יש לי דימומים קלים ביותר והרופאה אמרה שהם יעלמו לאחר 5 ימים.היום זהו היום החמישי ומה שמפריע לי הוא שיש ריח מאוד לא נעים להפרשת הדמיות ומדי פע בפע יש לי כאבים שבאים וחולפים בשחלות.האם זה נורמאלי? מתי מותר יהיה לנסות שוב ולקיים יחסי מין בכלל? בשבוע הבא אני אמורה לעבור בדיקת דם ואוטרסאונד.
    בנוסף, אני רוצה להודות לכל הצוות הנפלא כאן שמסייע בזמן אמת וגורם להרבה לחץ ובלבול להירגע.תודה רבה שאתם נותנים מזמנכם וממיומנותכם כדי לעזור ללא תמורה.עם הרבה הערכה והוקרה על פועלכם, אני מודה לכם מקרב לב על עזרתכם באופן אישי.
    זה לא נלקח כמובן מאליו מבחינתי, אני גרה בחו"ל וכאן הדברים לא מתנהלים כמו בישראל ולכן עזרתכם, הרבה פעמים מאירה את עיניי, מקלה ומסייעת רבות.תודה ושיהיה לכולכם שבוע טוב ופורה (-:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפלה טבעית

הוספת תגובה

• דחוף עזרה בבקשה

לירן
    14/12/2010

אני מקפיצה שוב את ההודעה הזאת כי לא קיבלתי תשובה וגם כי יש התפתחויות.עשיתי שוב ב.דם ומסתבר שההורמון שאמור להיות מאוד גבוה עדיין גבוה אבל לא בערכים שהיו צריכים להיות ולכן הרופאה שלי חוששת שמדובר בהריון מחוץ לרחם.אני בשבוע החמישי והיא אומרת שלא עושים הפלה ולא גרידה.אז...איך מטפלים? מה עושים? בשבוע הבא אני אמורה לטוס לישראל מקנדה, האם נשקפת לי סכנה לדעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפלה טבעית - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    15/12/2010

אל תקיימי עוד יחסי מין
    צריך לבדוק שאין זהום ברחם לאור הכאבים והריח החריג של ההפרשות. לא הייתי מחכה לשבוע הבא אלא הולכת עכשיו לבדיקת רופא נשים אולטראסאונד ובדיקת דם להריון לראות שלא נשארו שרידי הריון ברחם
    תודה על הפידבק - נעים לשמוע!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו