מבולבלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת
    אביביתוששש
    12/12/2010

אז קודם כל שלום,
    אני דיי מסובכת ..אני עם שחלות פוליציסטיות ..כולל שיעור .. השתמשתי בגלולות ..כ3חודשים.. וכשהפסקתי קיבלתי מחזור עוד פעמיים .. ז"א כל חודש פעם אחת במשך חודשיים עם איחר משהו כמו שבוע+.. בחודש האחרון התחלתי לקיים יחסי מין בפעם הראישונה בחיי לפני שבועמיים הרופא אמרה שהיארואה ביצית אחת גדולה וייתכן מאד שהקבל מחזור תך שבועיים .. אבל לא קיבלתי מה שכן .. היו לי הפרשות לבנות כמו גלי כזה .. כמו גושיות או חלבוניות איך שלא נקראה לזה ואחר כך ראיתי כתם דם עם הפרשות ונפסק באותו רגע ז"א לא המשיך ראיתי זאת על הבוקר
    יש לי כאב בביציות בצד שמאול אני חלשה ועייפה ..וגם מסוחררת ורעבה תמיד ..
    ההיסטוריה שליהיא אני אחרי הפרעת אכילה לא קשה .. והורדת המשקל יותר מ65 קילו .. כיום משקלי תקין יחסית איפילו נחשבת למלאה ..
    עשיתי בדיקת הריון ויצא שלילי כמה פעמים ..בזמן שאני מחכה לותר ..
    האם קיים חשד להריון .. ובנוסף אני רגישה בבטן וגם אי נוחות בשדיים היו לי במשך יומיים .. מה זה אומר ?
    גילי 18.5

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

• מבולבלת - תגובה

ד''ר יואב פלד
    12/12/2010

פני לרופא שיזרז לך את המחזור
    או לחילופין המתחני לבואו והחלי ליטול גלולות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל

אביביתוששש
    13/12/2010

אבל יש סיכוי להריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי

אביביתוששש
    16/12/2010

האם יש סיכוי להריון ?
    בנוסף ישלי כאב חד בשחלה הימנית ומיי פעם לחץ בשמאלית ... מה זה אומר
    יש סיכוי להריון ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו