ווסת אחרי לידה והנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ווסת אחרי לידה והנקה
    נטע
    14/12/2010

שלום, אני שנה וחצי אחרי לידה שניה. עדיין מניקה פעמיים ביום. קיבלתי וסת לפני 3 חודשים, כחודש לאחר שהפסקתי להניק כ-5 פעמים ביום. הומחזור מופיע כול 28 יום ופעם אחת הגיע אחרי 31 יום. לפני ההריון המחזור היה מלווה בכאבי בטן תחתונה עזים והפרשה דמית ככה עם קרישי דם .ככה אני קיבלתי מאז ומתמיד. המחזור לא היה מסיבי -מבחינת כמויות- כ3 ימים וזהו. עכשיו אני מקבלת ללא שום כאב ותחושה, וגם המחזור שינה מרקם- עכשיו זה אדום חזק -כמו דם אחרי שנחתחים. ואין קרישים. ומחזור מאוד מסיבי !ונמשך כ-5-6 ימים בצורה מסיבית מאוד.ללא שום תחושה. האם זה תקין? האם זה קשור לזה שאני עדיין מניקה? אחרי הלידה נבדקתי והכול היה תקין. מאז לא הלכתי לרופא. אני מעונינת בהריון נוסף. איך אוכל לדעת האם אני מבייצת ? והאם המחזור הזה שאני מקבלת הוא אמיתי המצביע על כך שיש ביוץ? או שיכול להיות שאני עדיין לא מבייצת? איך בודקים זאת?

תודה רבה וסליחה על האורך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ווסת אחרי לידה והנקה

הוספת תגובה

• ווסת אחרי לידה והנקה - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    14/12/2010

ניתן לרכוש ערכת ביוץ עלמנת לבדוק את תפקוד השחלות
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו