דימום ממשיך לאחר שימוש בהקסאקפרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום ממשיך לאחר שימוש בהקסאקפרון
    נופר
    14/12/2010

שלום, אני בת 24
    כבר שנתיים השתמשתי במדבקות אברה- כתחליף לגלולה. הייתי מאוד מרוצה, עד שהתחלתי להתאמן והמדבקות פשוט היו נושרות מהגוף ולכן עברתי לגלולות. השתמשתי חודש בYAZ ללא כל בעיה, אך לקראת אמצע החודש השני התחלתי לדמם. הגניקולוגי אמרה לי לקחת 2 גלולות יבום למשך יומיים וזה יעבור. אך זה לא עבר. לארח מכן היא הביאה לי את התרופה בשם הקסאקפרון ואמרה לי לקחת 3 פעמים ביום גלולה 1 למשך יומיים וזה יפסיק.ולהמשיך עם הגלולות. המשכתי אכן הדימום הפסיק אך לאחר יומיים שוב חזר. הפסקתי עם הגלולות עברתי מיד שוב לאברה ללא הפסקה כי יצאתי לנופש, והגניקולוגית אמרה לי לשוב לקחת את התרופה הקסאקפרון- אך הפעם 3 פעמים ביום, 2 גלולות כל פעם. והדימום עדיין לא מפסיק. אין לי כאבים, והדימום חלש מאוד.אך זה מפריע לי מאוד. אני לא יודעת מה לעשות כדי שהדימום יפסיק,אני כבר לא סומכת על הגניקולוגיות הייתי אצל 2 שונות. אשמח מאוד לפתרון או עצה
    המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דימום ממשיך לאחר שימוש בהקסאקפרון - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    15/12/2010

אם הדימום חלש אין צורך בהקסאקפרון
    צריך להוסיף טיפול אסטרוגני לגלולות, ולעשות אולטראסאונד לובדיקת פאפ לשלילת סיבות אחרות לדמם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום גובר

נופר
    16/12/2010

האם פעילות גופנית תגביר את הדימום? כדי להימנע מפעילות גופנית עד שהדימום יחלוף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום גובר - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    17/12/2010

אין קשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החמרה במצב לאחר סיום שימוש בכדורים

נופר
    18/12/2010

תוד רבה על התיייחסותך. לצערי המצב בחמיר, כלומר סיימתי להשתמש בכדורים נגד הדימום לאחר שלושה ימים, כפי שהתבקש בהוראות. הדימום גבר- כמו דימום ווסתי ממש, מלווה בכאבי בטן ומעט בחילות. הלכתי לגניקולוג, והוא אמר לי להמשיך עם מדבקות האברה שעליי.( לאחר שהפסקתי עם הגלולה של יאז- עברתי ישר ללא הפסקה לאברה בתקווה שלא אדמם). אמרתי לו שאני מרגישה שקיבלתי מחזור ווסתי ממש עם כל התופעות לוואי ושאולי כדי לי להסיר את המדבקה. אך הוא אמר להמשיך כרגיל והביא לי כדורי אסטרוגן במינון נמוך למשך 10 ימים- כדור ליום.
    מה את מציעה לי לעשות?

המון תודה
    נופר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו