עזרה! דחוף ממש!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה! דחוף ממש!
    =|
    15/12/2010

לפני מספר חודשים הגעתי לגניגולוגית בגלל כאב בזמן קיום יחסי מין ומצאו שיש לי כלמידיה אחרי הטיפול באנטיביוטיקה כצפוי היתה לי פיטריה שטיפלתי בה באגיסטן ללא מרשם אך גם אז ההפרשות לא פסקו אך לא היה גרד או ריח רע הרופא נתנה לי זידובל וההפרדות עברו אך כעבור שבוע קימתי שום יחסי מין (עם קונדום) וכאב לי נורא (אני יבשה מאוד למטה ושום דבר לא גורם לי להפריש מה שצריך להפריש שם) עכשיו חזרו לי ההפרשות אך פחות ממה שהיה לפני השימוש בזידובל ואיבר המין שלי חיוור (מבפנים) מה יכולה להיות הבעיה? למה אני יבשה ולמה כל כך כואב לי בקיום יחסי מין??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה! דחוף ממש!

הוספת תגובה

• תשובה

מיכאלה
    15/12/2010

תגשי לרופא גניקולוג ואל תלחצי יכול להיות שאת יבשב בזמן קיום יחסי מין בגלל לחץ נפשי
    אבל חשוב שתבדקי אצל רופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה! דחוף ממש! - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    16/12/2010

עשי תרבית נרתיקית כדי לודא אם יש עדיין זהום
    השתמשי במססכים לפני קיום יחסי מין כדי שלא תהיי יבשה, הכאב נובע מזה שאת יבשה
    אם עדיין ימשיכו הכאבים למרות תרבית שלילית, פני לרופא שוסב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו