שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • שאלה דחופה
    לירן
    17/12/2010

    בשבוע שעבר, יום ד', עברתי הפלה טבעית וסבלתי מדימומים.עד כה סברו שיש לי הריון מחוץ לרחם כיוון שהורמון ההריון שאמור היה לרדת, המשיך לעלות עד אתמול.היום בבוקר, הייתי בבי"ח, עשו לי אולטרסאונד ושוב ב.דם והיום בפעם הראשונה ההורמון ירד מ- 2238 ל- 1523.הרופאים בבי"ח לא הרגיעו אותי עדיין ואמרו שעדיין נשקפת סכנה ולכן ביקשו שאבוא לבי"ח לערוך ב.דם נוספת בעוד יומיים כדי לבדוק שההורמון אכן ממשיך לרדת.באולטרסאונד ראו משהו בצד ימין בגודל 1.4X1.2X1.1 ס"מ שנמצא בין החצוצרה הימנית לרחם.אתמול, כשערכו לי אולטרסאונד אמרו לי שיש לי ציסטה.היום הם לא אמרו מה זה והיו זהירים מאוד.השאלה שלי היא כזאת - אם ההורמון סוף כל סוף החל לרדת היום, האם יש סיכוי שהוא יעלה שוב? בנוסף...הרופאים אמרו שיש סטיות בבדיקות ממעבדה למעבדה אבל זו סטייה די גדולה ולא נראה לי שיכולה להיות כזו סטייה (אבל מה אני מבינה בזה בכלל) - מה דעתכם? האם מה שראו באולטרסאונד יכול לרדת מעצמו או להישאר שם ולהוות עדיין סכנה עבורי? אגב, ברחם לא ראו כלום, הוא נקי ולגבי הדימומים, זה הצטמצם לסימנים חומים כמו בתחילת מחזור.אודה לעזרתכם המהירה והדחופה בבקשה.תודה רבה מראש ושבת שלום.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • שאלה דחופה - תגובה

    ד``ר מיכאל פרידמן
    17/12/2010

    אנו לא נוהגים לדון על החלטות רפואות של גופים אחרים, ובטח לא להמליץ על טיפולים ללא בדיקת המטופלת.
    במקרה שלך התשובה יכולה להיות רק תשובה כללית. הירדה ברמות ההורמון של הריון באוופן כללי במקרים כמו שלך הנו סימן טוב, ובד"כ אין עליה לאחר הירידה המשמעותית. בעת ההריון יכולים להיות ממצאים שונים בשחלות ובד"כ זה נעלם עם הזמן .

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו