מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופהלירן17/12/2010
בשבוע שעבר, יום ד', עברתי הפלה טבעית וסבלתי מדימומים.עד כה סברו שיש לי הריון מחוץ לרחם כיוון שהורמון ההריון שאמור היה לרדת, המשיך לעלות עד אתמול.היום בבוקר, הייתי בבי"ח, עשו לי אולטרסאונד ושוב ב.דם והיום בפעם הראשונה ההורמון ירד מ- 2238 ל- 1523.הרופאים בבי"ח לא הרגיעו אותי עדיין ואמרו שעדיין נשקפת סכנה ולכן ביקשו שאבוא לבי"ח לערוך ב.דם נוספת בעוד יומיים כדי לבדוק שההורמון אכן ממשיך לרדת.באולטרסאונד ראו משהו בצד ימין בגודל 1.4X1.2X1.1 ס"מ שנמצא בין החצוצרה הימנית לרחם.אתמול, כשערכו לי אולטרסאונד אמרו לי שיש לי ציסטה.היום הם לא אמרו מה זה והיו זהירים מאוד.השאלה שלי היא כזאת - אם ההורמון סוף כל סוף החל לרדת היום, האם יש סיכוי שהוא יעלה שוב? בנוסף...הרופאים אמרו שיש סטיות בבדיקות ממעבדה למעבדה אבל זו סטייה די גדולה ולא נראה לי שיכולה להיות כזו סטייה (אבל מה אני מבינה בזה בכלל) - מה דעתכם? האם מה שראו באולטרסאונד יכול לרדת מעצמו או להישאר שם ולהוות עדיין סכנה עבורי? אגב, ברחם לא ראו כלום, הוא נקי ולגבי הדימומים, זה הצטמצם לסימנים חומים כמו בתחילת מחזור.אודה לעזרתכם המהירה והדחופה בבקשה.תודה רבה מראש ושבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן17/12/2010אנו לא נוהגים לדון על החלטות רפואות של גופים אחרים, ובטח לא להמליץ על טיפולים ללא בדיקת המטופלת.
במקרה שלך התשובה יכולה להיות רק תשובה כללית. הירדה ברמות ההורמון של הריון באוופן כללי במקרים כמו שלך הנו סימן טוב, ובד"כ אין עליה לאחר הירידה המשמעותית. בעת ההריון יכולים להיות ממצאים שונים בשחלות ובד"כ זה נעלם עם הזמן .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?