אין לי מחזור שנה וחצי!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין לי מחזור שנה וחצי!
    ואל
    19/12/2010

שלום רב,אני מרגישה חסרת אונים לפני כשנה וחצי התחילו לי בעיות עם מחזור שלא הגיע 3 חודשים ואז הגיע קצת ואז שוב נעלם הגיע קצת ואז שנה שלמה אין מחזור.
    אני רוצה לציין שהיה לי התקן תת רחמי מגיל 20 עד 25 עוד חודש אני בת 26.
    הורדתי אותו ואז שמתי אחד חדש.
    במהלך השנים אני גם עליתי במשקל כיום אני שוקלת כ80 ק"ג והייתי מקסימום 64ק"ג בגיל 20.
    הרופא אמר שיכול להיות שזה המשקל,אני לא מצליחה לרדת במשקל. ומפריע לי שאני לא יודעת בטוח למה אין לי מחזור והאם אוכל להיכנס להריון או לא? :-( תשובה של אולי כי השמנת לא מספיקה לי הכרתי בחיי המון בחורות הרבה יותר שמנות עם מחזור נורמאלי!
    בבדיקות דם השנה בפרופיל ההורמונלי טסטסטרון היה גבוה,עם זאת אין לי חצ'קונים או שעירות או קול עמוק וכדומה.
    אין לי ציסטות.מעולם לא היו לי הפלות טבעיות או יזומות ולא היה הריון.במשפחה מעולם לא היו בעיות פוריות.
    אני בדיכאון כי אני הייתי אצל 2 רופאים שלא נתנו לי תשובה.
    האם לא אוכל להיכנס להריון אם אין לי מחזור?
    האם בנתיים שווה לי לקחת כדורים למחזור מלאכותי? כדי השדברים שם לא "יחלידו"..?
    את ההתקן הורדתי לפני כחודשיים ואין שינוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין לי מחזור שנה וחצי!

הוספת תגובה

• אין לי מחזור שנה וחצי! - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    19/12/2010

קחי כדור מלאכותי לזרוז המחזור. יכול להיות שהמנגנון יתאושש אחרי זה. יכול להיות שיהיו קשיים להכנס להריון אבל יש טיפול בכדורים שמעוררים ביוץ. יש לך הפרעה הורמונלית המונעת ביוצים ועל כן מחזורים, כדאי לדאוג למחזור אפילו אם מלאכותי כדי לשמור על מערכת מאוזנת
    וכשתרצי להכנס להריון תטופלי בהתאם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו