לאחר 2 ניתוחים קיסריים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר 2 ניתוחים קיסריים
    גל
    20/12/2010

שלום
    ילדתי את בני הראשון בניתוח קיסרי עקב מצג עכוז וירידת מים בשבוע 37. הניתוח היה מהיר ללא סיבוכים וההחלמה היתה קלה (לפחות מבחינה פיזית..)
    לאחר שנתיים ו 3 חודשים ילדתי שוב גם בניתוח קיסרי עקב אי התקדמותי בלידה. היתה גם בשבוע 37 ירדו המים ולאחר 40 שעותבחדר הלידה שבהם גם נתנו לי פיטוצין במינון רגיל (בהדרגה לאחר שראו שהתגובה היתה טובה למינונים הנמוכים) התחילו צירים מאוד סדירים אבל לא התקדמה הפתיחה. הפתיחה היתה רק 4 ס"מ בתום 40 השעות והרופאים הכניסו אותי לחדר ניתוח.
    הניתוח היה די ארוך כמעט שעה (את העובר הוציאו תוך רבע שעה והשאר היה סגירה של החתך. אמרו לי שהיו מעט הידבקויות ולכן ארך הרבה זמן.
    פרט לזה ההחלמה היתה מהירה אף יותר מהראשונה.
    רציתי לדעת האם ישנו בית חולים או רופא ששם אוכל ללדת באופן רגיל בלידה הבאה. האם זה אומר משהו בגלל ששתי הלידות שלי התחילו בירידת מים בשבוע 37 על יכולות הלידה שלי?
    והאם זה בכלל אפשרי עוד ללדת באופן רגיל?
    תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר 2 ניתוחים קיסריים

הוספת תגובה

• אנא התייחסו..

גל
    22/12/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממתינה לתגובתכם

גל
    25/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר 2 ניתוחים קיסריים - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    25/12/2010

בד"כ לאחר שני ניתוחים קיסריים אנו ממליצים על ניתוח קיסרי שלישי. מאידך, ישנם מקרים שנשים ילדו בלידה נרתיקית גם לאחר שני ניתוחים הקודמים. זה לא תלוי מבית חולים או רופא מסוים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו