יובש בנרתיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יובש בנרתיק
    מיכל
    21/12/2010

שלום,

לפני שבועיים קמתי בבוקר עם תחושת צריבה במתן שתן, לקחתי כדורים שקיבלתי מרוקחת לדלקת בשתן פעמיים ביום וזה עזר.

לפני שבוע התחלתי להרגיש תחושות של "גרד", אפשר לומר, בנרתיק.
    חשדתי שמדובר בבעיה של יובש בנרתיק, כי זה היה יום אחד לאחר שסיימתי את הוסת - חיכיתי 24 שעות וכנראה שהגוף התאזן כי לא חשתי יותר יובש/גרד/צריבה בנרתיק.

התעוררתי היום בבוקר עם תחושה זהה של גרד בנרתיק!!
    בשבועות האחרונים זוהי סיטואציה נפוצה ואינני יודעת מדוע, יש לציין שאני לא בטוחה שמדובר ביובש בנרתיק מאחר שבנוסף לתחושת הגרד יש לי תחושה של תכיפות-מדומה במתן שתן, מה שמאפיין דלקת בשתן.

אני צריכה לדעת מה לעשות, האם כשזה קורה לחכות ולראות אם יש שינוי, יש לציין שאני בת 24, לוקחת גלולות מינס, ובשבועיים האחרונים חזרתי לקיים יחסי מין עם בן זוג קבוע שיש לי - האם זה קשור ליחסי מין?

אשמח לקבל עזרה או אפילו עצה לטיפול טבעי, משהו משלים, כי התחושה מעצבנת נורא. קראתי באיטרנט עם ויטמין E, אם מיישהו יכול לעזור אני אודה לכם מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יובש בנרתיק

הוספת תגובה

• יובש בנרתיק - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    21/12/2010

רצוי לעבור בדיקה גניקולוגית על מנת לאתר את מקור הבעיה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו