מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איחור במחזור אחרי ציטוטקתמר22/12/2010
אני בת 33 ויש לי שחלה אחת -השניה הוצאה בגיל 17 בעיקבות ציסטה מאוד גדולה.
לפני חודשיים עברתי הפלה בציטוטק לאחר הריון שהפסיק להתפתח בשבוע התשיעי בביקורת הרופא נאמר לי שהרחם נקי משיירים הריוניים אך יש מס' ציסטות על השחלה.
חודש בדיוק אחרי הגיע סוג של 'מחזור'...מין הפרשה דמית חומה שנמשכה שבוע. כרגע אני באיחור במחזור של שבוע,ובדיקה ביתית מראה קו שני כמעט בלתי נראה אך קיים. השאלה היא האם יש סיכויי שאני בהריון ואם כן האם הקו בבדיקה לא אמור להיות ברור יותר? אם הקו כזה בהיר האם זה יכול להצביע על תקינות ההריון?
תודה רבה אשמח לתגובה מקצועית-תור לרופא רק עוד שבועיים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור אחרי ציטוטק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/12/2010יכול להיות שרידי הריון קודם, הריון חדש או שהציסטות על השחלה גורמות לשינויים במחזור ולעכובו. תחזרי עוד שבוע על בדיקת שתן נוספת להריון ותראי לאיזה כוון הולכים הפסים. כשתהיי אצל הרופא כדאי לעשות ברור מקיף יות כולל אולטראסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה שניה
תמר25/12/2010תודה רבה...בנתיים חיכיתי שלושה ימים ועשיתי שוב בדיקה בשתן הראשון של הבוקר-נראה אותו דבר...קו כמעט בלתי נראה.זה משגע אותי....אחרי שלושה ימים הקו לא אמור להיות חזק יותר???? יש בדיקות רגישות יותר שאפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?