איחור במחזור אחרי ציטוטק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחור במחזור אחרי ציטוטק
    תמר
    22/12/2010

אני בת 33 ויש לי שחלה אחת -השניה הוצאה בגיל 17 בעיקבות ציסטה מאוד גדולה.
    לפני חודשיים עברתי הפלה בציטוטק לאחר הריון שהפסיק להתפתח בשבוע התשיעי בביקורת הרופא נאמר לי שהרחם נקי משיירים הריוניים אך יש מס' ציסטות על השחלה.
    חודש בדיוק אחרי הגיע סוג של 'מחזור'...מין הפרשה דמית חומה שנמשכה שבוע. כרגע אני באיחור במחזור של שבוע,ובדיקה ביתית מראה קו שני כמעט בלתי נראה אך קיים. השאלה היא האם יש סיכויי שאני בהריון ואם כן האם הקו בבדיקה לא אמור להיות ברור יותר? אם הקו כזה בהיר האם זה יכול להצביע על תקינות ההריון?
    תודה רבה אשמח לתגובה מקצועית-תור לרופא רק עוד שבועיים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איחור במחזור אחרי ציטוטק

הוספת תגובה

• איחור במחזור אחרי ציטוטק - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    24/12/2010

יכול להיות שרידי הריון קודם, הריון חדש או שהציסטות על השחלה גורמות לשינויים במחזור ולעכובו. תחזרי עוד שבוע על בדיקת שתן נוספת להריון ותראי לאיזה כוון הולכים הפסים. כשתהיי אצל הרופא כדאי לעשות ברור מקיף יות כולל אולטראסאונד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה שניה

תמר
    25/12/2010

תודה רבה...בנתיים חיכיתי שלושה ימים ועשיתי שוב בדיקה בשתן הראשון של הבוקר-נראה אותו דבר...קו כמעט בלתי נראה.זה משגע אותי....אחרי שלושה ימים הקו לא אמור להיות חזק יותר???? יש בדיקות רגישות יותר שאפשר לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו