תופעות טרום וסתיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות טרום וסתיות
    שחר
    25/12/2010

שלום
    אני צריכה אבחון אחרי שהתייאשתי מכל הבדיקות שעברתי
    אני סובלת מתופעות של כאבים חזקים במיוחד בצד אחד מהגוף(צד ימין) הכאב הוא לא כאב רגיל,במיוחד ברגל ימין,כף רגל ימין,יד ימין,כתף,נימול בצד ימין בפנים,ושפה עליונה ותחתונה מצד ימין,גלי חום,בחילות,הקאות,סחרחורת,טשטוש בראיה,עייפות ועוד
    התופעות האלו חוזרות על עצמן פעמיים בחודש בתקופת הביוץ ובסמוך לקבלת המחזור (לפעמים זה נעלם עם תחילת הדימום ולפעמים לא)
    הרופאים שבדקו אותי אבחנו את מצבי כסוג של מיגרנה מסובכת אבל מה שמוזר הוא שלאחרונה תופעות אלו מופיעות בלי כאב ראש לפעמים, מה שגרם לי לחשוב שזה לא מיגרנה.
    עברתי כל מנה בדיקות כגון : סיטי ראש,דופלקס עורקים,EEG,MRI והתוצאה הייתה שהכל תקין.
    בפעם האחרונה אושפזתי בבית חולים 5 ימים אבל ללא אבחון שעזר לי להבין מה קורה לי בדיוק.
    אני אשמח לקבל אבחון שיכול לעזור לי להתגבר על הבעיה הזאת.
    תודה רבה מכל הלב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות טרום וסתיות

הוספת תגובה

• תופעות טרום וסתיות - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    26/12/2010

כפי שציינת מדובר במקרה קשה לטיפול, לפי הבדיקות לא נראה שניתן להתקדם באבחנה
    לצערי הדבר מחייב ייעוץ עם רופא נשים באשר לאפשרויות לטיפול גם אם לא תמיד יודעים את הסיבה ניתן לטפל בעזרת ויסות הורמנאלי
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שחר
    26/12/2010

תודה רבה על התגובה המהירה
    אני יודעת שזה מקרה קשה,ובמיוחד שאני בחורה בת 27 שלא אמורה לעבור כל הסבל הזה מגיל כזה מוקדם.
    אני אתייעץ עם רופא נשים.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו