מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעות טרום וסתיותשחר25/12/2010
שלום
אני צריכה אבחון אחרי שהתייאשתי מכל הבדיקות שעברתי
אני סובלת מתופעות של כאבים חזקים במיוחד בצד אחד מהגוף(צד ימין) הכאב הוא לא כאב רגיל,במיוחד ברגל ימין,כף רגל ימין,יד ימין,כתף,נימול בצד ימין בפנים,ושפה עליונה ותחתונה מצד ימין,גלי חום,בחילות,הקאות,סחרחורת,טשטוש בראיה,עייפות ועוד
התופעות האלו חוזרות על עצמן פעמיים בחודש בתקופת הביוץ ובסמוך לקבלת המחזור (לפעמים זה נעלם עם תחילת הדימום ולפעמים לא)
הרופאים שבדקו אותי אבחנו את מצבי כסוג של מיגרנה מסובכת אבל מה שמוזר הוא שלאחרונה תופעות אלו מופיעות בלי כאב ראש לפעמים, מה שגרם לי לחשוב שזה לא מיגרנה.
עברתי כל מנה בדיקות כגון : סיטי ראש,דופלקס עורקים,EEG,MRI והתוצאה הייתה שהכל תקין.
בפעם האחרונה אושפזתי בבית חולים 5 ימים אבל ללא אבחון שעזר לי להבין מה קורה לי בדיוק.
אני אשמח לקבל אבחון שיכול לעזור לי להתגבר על הבעיה הזאת.
תודה רבה מכל הלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות טרום וסתיות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין26/12/2010כפי שציינת מדובר במקרה קשה לטיפול, לפי הבדיקות לא נראה שניתן להתקדם באבחנה
לצערי הדבר מחייב ייעוץ עם רופא נשים באשר לאפשרויות לטיפול גם אם לא תמיד יודעים את הסיבה ניתן לטפל בעזרת ויסות הורמנאלי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שחר26/12/2010תודה רבה על התגובה המהירה
אני יודעת שזה מקרה קשה,ובמיוחד שאני בחורה בת 27 שלא אמורה לעבור כל הסבל הזה מגיל כזה מוקדם.
אני אתייעץ עם רופא נשים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?