קשר בין הפסקת גלולות להשמנה ופצעים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשר בין הפסקת גלולות להשמנה ופצעים
    אדריאנה
    26/12/2010

שלום רב. הפסקתי גלולות לפני כחודשיים לאחר שימוש רצוף של עשר שנים בגלולות (מליאן, יסמין ומרסילון). לאחרונה יוצאים לי פצעונים בפנים בעיקר ומעט בגב, כמו גיל ההתבגרות ואני משמינה (אוכלת רגיל ועוסקת בספורט בצורה מתמידה).

האם יש קשר בין השניים? ואם כן - האם זה אמור להתאזן ומתי?

תודה ושבוע טוב לכולם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קשר בין הפסקת גלולות להשמנה ופצעים - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    27/12/2010

הפסקת גלולות יכולה לעורר אקנה אך לא השמנה ותאבון מוגבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי תודה על תשובתך

אדריאנה
    29/12/2010

כפי שציינתי בהודעה - אין לי תיאבון מוגבר, אני אוכלת מסודר ומתאמנת בצורה סדירה מעל לעשור.

לכן השאלה, שמעתי שישנה תסמונת שחלה פוליציסטית, שהסממנים שלה הם אקנה והשמנה (ונוספים כמו שיעור יתר).
    אני לא רוצה סתם להלחיץ את עצמי במחשבות רעות, שכן לאחר הפסקת הגלולות קיבלתי מחזור רגיל ועוצמתי (אבל אני לא יכולה לדעת אם היה ביוץ או לא, האם מחזור ללא ביוץ הוא חלש יותר ממחזור עם ביוץ? האם יש סממנים אחרים?)
    מצד שני אני לא אוהבת "לטמון את ראשי בחול"...
    אני בדילמה האם לבדוק או פשוט לנסות להישאר במנטליות טובה כדי להיכנס להיריון.
    תודה
    אדריאנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו