גרידה אחרי לידה שקטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרידה אחרי לידה שקטה
    רונית
    26/12/2010

לצערי הרב עברתי לפני מספר חודשים לידה שקטה בשבוע 23 (הדבקות העובר ב CMV).
    מייד לאחר הלידה עצמה הוכנסתי לחדר ניתוח לצורך הוצאת השילייה (כך נאמר לי) ואכן קיבלתי הרדמה מקומית (חזקה יותא מאפידורל) ועברתי תהליך שנמשך כעשר דקות.
    אחרי מספר שבועות קיבלתי ווסת ראשונה וגם כיום (כשלושה חודשים אחרי הפסקת גלולות למניעה בגלל הוירוס) הווסת סדירה.
    אם זאת אני כל הזמן חוששת מה בעצם עשו לי שם והאם הפוריות שלי ניזוקה בעקבות כך (האם ייתכן והרירית נפגעה).
    לפני כחודש עברתי אולטרסאונד אצל רופא נשים שרק ציין כי לא רואים שאריות ברחם.
    אודה לכם אם תסבירו לי מה בדיוק היה התהליך אותו עברתי והאם יתכן והפוריות שלי נפגעה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרידה אחרי לידה שקטה

הוספת תגובה

• גרידה אחרי לידה שקטה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    27/12/2010

כל התהליך שאת מתארת הינו תהליך מקובל להפלה יזומה בשבועות אלו. הסבירות לפגיעה בפריון קיימת אך נמוכה. זה שרירית הרחם כיום סדירה וקבלת מחזור זה סימן מצוין.
    שיהיה בהצלחה בפעם הבאה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לרירית הרחם

רונית
    27/12/2010

המחזור אכן מגיע בצורה סדירה
    אבל איך אפשר לדעת שרירית הרחם לא נפגעה?
    (האם התהליך שנעשה אחרי הלידה עצמה עלול היה לפגוע בה?)
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו