חשוב!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשוב!!
    נורית
    26/12/2010

שלום,

אני מטופלת בדרמקובין ובקטרובן בעקבות אבחנה של וסטיבוליטיס. נאמר לי לשים את המשחות פעמיים ביום במשך חודש וחצי, בשפתיים הקטנות פנימה ובפתח הנרתיק. בימים הראשונים הרגשתיח עקצוצים וצריבה לא נעימה, שכתוב שצפוי שארגיש בעקבות הסתגלות למשחות, ואכן זה עבר לאחר מספר ימים. עתה, אחרי 10 ימים שימוש, התגלו לי פצעים קטנים ממש על גבי השפתיים הקטנות בצד הפנימי שלהן. יש מעין חספוס בשני הצדדים (פנימי שמאל ופנימי ימין). בטפשותי המשכתי באותו יום שגיליתי, לשים את המשחה גם פנימה, וייתכן שגם בפנים זה הגיע, לא ברור. המקום לא נעים אך, יש לי צריבה בלאו הכי, קשה לדעת. מדובר בפצעים קטנים בצבע האזור. ברור לי שללא הבחנה קשה לדעת אך לא עונים לי במרפאה ואני חוששת. בינתיים הפסקתי לשים את המשחות. האם מדובר בקונדילומה או שמא במשהו שקשור למשחות? אולי גירוי? יש לי נטיה לאלרגיה לדברים, אך מדוע רק אחרי 10 ימים? האם זה הגיוני? מזה עוד יכול להיות??

תודה רבה !
    נורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשוב!!

הוספת תגובה

• חשוב!! - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    27/12/2010

אי אפשר לדעת מבלי לבדוק
    טוב עשית שהפסקת את המשחות, המתיני לבדיקת רופא שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו