לקיחת גלולות ביום ה2 למחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקיחת גלולות ביום ה2 למחזור
    סמו
    26/12/2010

שלום,
    יש לי שאלה לגבי גלולות מסוג "פליים"
    התחלתי לצרוך בפעם הראשונה בחיי* גלולות *,
    קיבלתי מחזור ביום חמישי בערב,והלכתי לד"ר לפגישה ביום שישי בבוקר שיעשה לי בדיקה כללית ויביא לי מרשם לגלולות.ולפי מה שהוא הסביר לי,הייתי אמורה להתחיל את הגלולות ר-ק מתי שיסתיים לי המחזור,העינין הוא שהתחלתי את הגלולות ביום שבת בערב(בדיוק 3 ימים אחרי קבלת המחזור.
    השאלה שלי היא,האם עשיתי טעות בכך שהתחלתי את החפיסה הראשונה בחיי ביום ה3 למחזור?.במקום להתחיל בסיומו
    והאם אני יכולה להתחיל לקיים יחסי מין?
    ואיך אני מתנהלת מכאן והלאה,איך אתחיל לצרוך את הכדורים בחודש הבא??אשמח לתשובה מפרטת,כי אני ממש לא בקאית בנושא,(וסליחה על החפירה),תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לקיחת גלולות ביום ה2 למחזור - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    27/12/2010

אם לא התחלת את הגלולו ביום הראשון למחזור הרי שהחודש הזה את לא מוגנת וזקוקה לשימוש באמצעי מניעה נוספים כמו קונדומים. כשתסיימי את החפיסה עשי הפסקה שבוע וללא קשר למתי יגיע המחזור התחילי ביום השמיני חפיסה חדשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות

חלי
    27/12/2010

קודם כל יפה שאת אחראית ושואלת, פליים עם מינון נמוך ומתאימות להתחיל גלולות, מה שכן מהיום הראשון של המחזור זה היום שבו צריך לקחת אם את רוצה להיות מוגנת, כנראה שתצטרכי לקחת את הגלולות החודש הראשון ולקיים יחסי מין עם קונדום גם אם זה לא המצב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו