פעם ראשונה אצל רופא נשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעם ראשונה אצל רופא נשים
    שירה
    28/12/2010

יש לי תור אצל רופא נשים שבוע הבא, אני רוצה להתחיל לקחת גלולות. הבנתי שעושים כל מיני בדיקות כדי להתאים את סוג הגלולה ורציתי לדעת איזה בדיקות בדיוק אני הולכת לעבור. זאת פעם ראשונה שלי ואני קצת מפחדת מבדיקה גופנית. זה כואב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעם ראשונה אצל רופא נשים

הוספת תגובה

• פעם ראשונה אצל רופא נשים - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    28/12/2010

אין בדיקות מיוחדות להתאמת הגלולות. אין שום כאבים בבדיקה גינקולוגית, בודקים את צוואר הרחם, ובדיקה ידנית של אברי האגן הפנימיים. כמו כן בד"כ המטופלת עוברת גם בדיקת אולטרסאונד - לא כואב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז איך הרופא

שירה
    29/12/2010

ידע איזה גלולות לתת לי? כי הבנתי שיש מלא סוגים וכל מיני מינונים של הורמונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תדרשי בדיקת תפקודי כבד

שרון
    30/12/2010

הבדיקה האמיתית שבאמצעותה יכול רופא לדעת איזה גלולות לתת ועוד יותר מכך , לאחר שהתחלת האם הגלולות מתאימות/מזיקות לך
    האמת לגבי הבדיקה הואגינלית היא שהיא מיותרת לחלוטין לצורך קביעת הגלולות והיא למעשה מיועדת למשהו אחר לגמרי - בדיקה כללית של מצב הנרטיק השחלות והרחם.
    לדעתי זו לחלוטין זכותך - ובצדק רפואי!! לא להבדק בדיקה גופנית - אם רצונך בגלולות בלבד. אלא אם כן את רוצה לדעת שהכל בסדר ואז הבדיקה היא כמובן חשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו