מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 2 שאלות בבקשהשיר29/12/2010
שלום רב!
ילדתי לפני שבועיים לידה רביעית, מיד אחרי הלידה קיבלתי פיטוצין בוריד וגם זריקה בירך לכיווץ הרחם. במשך שבוע היה דימום כבד יחסית, לאחר שבוע פסק הדימום לפתע לחלוטין למשך 24 שעות בערך ואז היה לפתע דימום כבד למשך כחצי שעה ושוב פסק לחלוטין (אף לא טיפת דם) למשך 24-36 שעות ושוב לפתע כעין שיטפון של דם למשך חצי שעה-שעה כך 3 פעמים. ועכשיו כבר שלושה ימים שאין דימום בכלל, אפי' לא כיתמון קטן, האם זה נורמלי? נראה לי מוזר מאד. (הלידה הקודמת שלי היתה לפני קצת יותר מתשע שנים ואני לא זוכרת בכלל מה היה לי אז אני רק זוכרת שלקח לי בגדול כששה שבועות עד שהייתי נקיה גמרי מדימומים.)
שאלה נוספת, בסוף הלידה המיילדת אמרה לי שהיא רואה ציסטה בפתח הנרתיק ושכדאי שרופא יראה את זה. הסתכלתי במראה ואכן יש די בפתח בצד שמאל כעין גולה לא גדולה (בגודל יבלת גדולה בערך). האם זה מסוכן? ממה זה נוצר ומה עושים עם זה?
תודה מראש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 שאלות בבקשה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/12/2010יכול להיות מצב שקרישים חוסמים את הפתח ועם התכווצויות הרחם יש מידי פעם התפרצויות של דימום. אל תהיי מוטרדת. לגבי הציסטה - בדקי זאת בבקורת אחרי לידה. שקיק מלא בנוזלים שאם הוא לא מפריע ולא גדל לא חייבים להוציא אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!!
מירי30/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?