האם זה נורמלי???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זה נורמלי???
    ששה
    29/12/2010

שלום רב אני בת 28 לוקחת גלולות מיקרוגיינון הבעיה היא שכשאני מסיימת חפיסה של גלולות אני מקבלת מחזור רק לאחר 5 ימים כלומר אני מסיימת חפיסה ביום ראשון ומקבלת רק ביום שישי.
    זה מאוד מפריע לי ובעיקר לבעלי כי אני שומרת נידה ובחמישה ימים האלו אני לא יכולה להיות עם בעלי כי זה לא "בטוח" ולאחר מכן אני צריכה לחכות עוד שבועיים לפחות.

ידוע לי שאמורים לקבל מחזור יום או יומיים לאחר סיום החפיסה.
    רציתי לשאול מספר שאלות:
    1) האם יכול להיות שהמינון של הגלולה גבוהה מדיי ולכן אני מקבלת רק אחריי 5 ימים???
    2) האם החלפת גלולות תעזור ???
    אודה לכם מאוד על תשובתכם .יום נעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זה נורמלי???

הוספת תגובה

• עצה חברית

רעות
    29/12/2010

שרית שלום!
    כמובן שזו לא עצה רפואית רק חברה לחברה.
    כדאי להתייעץ עם רב בעניין כי לא בטוח שאסור לקיים יחסי אישות בימים האלו. לעיתים, בסיטואציות מסויימות ניתן הלכתית לקיים יחסים אפילו כשיש כתמים.
    בכל מקרה אל תחמירו על עצמכם בעניין בלי להתיעץ עם אדם מוסמך.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרעות.....

ששה
    30/12/2010

תודה על העצה החברית אבל כשאמרתי לא בטוח לא התכוונתי רק לכתמים שיכולים להופיע אלא לכך שבזמן הזה אני יכולה להיכנס להריון.
    בכל מקרה שוב תודה ויום טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זה נורמלי??? - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    29/12/2010

אי סדירות כגון איחור במחזור בזמן נטילת גלולות יכול להיות כתוצאה חהיעדר ויסות הורמנאלי, בד"כ מקובל לנסות להחליף גלולות לאחר חודשיים שלושה של טיפול.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך...ויום נעים

ששה
    30/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו