תופעה מוזרה ביותר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעה מוזרה ביותר
    אורית
    29/12/2010

שלום. יש לי בעייה נוראית ואין לי מושג אם זה קשור לגיניקולוגיה אבל משיחות עם כמה חברות הבנתי שרוב הסיכויים שכן.
    אני בת 21, גובהי 1.56 ועד לפני כחודשיים שקלתי 49 וזה היה המשקל שליווה אותי בכמה שנים האחרונות עם תנודות קטנות מאוד קדימה או אחורה.
    בחודשיים האחרונים, מסיבה לא ברורה(!!!!) התחלתי להשמין בצורה מופרזת!! לציין כי אין שום שינוי בתפריט היומי שלי, איני לוקחת גלולות ומעולם לא לקחתי, אני מעשנת ממש לעיתים רחוקות ולמרות פעילות גופנית שאני עושה (כפיפות בטן בכל לילה) אני הולכת ומשמינה. בחודשיים אלו העליתי 5 ק"ג למרות שאין לי כלל נטייה להשמנה! כשאני מעלה טיפה במשקל, הבטן קצת יוצאת אבל שמתי לב שעכשיו הכל התחיל להתנפח. המחזור שלי החל להיות לא סדיר (אין לי חבר, לא קיימתי יחסי מין בחצי שנה האחרונה ולכן זה גם לא הריון). אין שום שינוי הורמונלי (לפחות לא שאני יודעת) או שינוי באורח החיים. בקיצור, הכל אותו הדבר חוץ מהגוף! זה מטריד אותי נורא. זה מתסכל כי התחלתי ממש להתעלל בעצמי ואני כבר שבועיים אוכלת רק סלט בכל יום ומתאמנת 10 דקות בכל לילה ועדיין משמינה!!!!!!!!!!!!!!!
    מוזר מאוד............

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעה מוזרה ביותר

הוספת תגובה

• תופעה מוזרה ביותר - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    29/12/2010

מומלץ ייעוץ אנדוקרינלוג
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו