מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרופיל הורמונלירינת29/12/2010
שלום , במרץ ימלאו לי 38 אני נשואה +3 ואציין שלא היו לי בעיות בעבר - לפני כחצי שנה אכלתי כף גדושה של זרעי פשתן טחון מידי יום ,כשקראתי באחד הפורומים שפשתן טחון עלול לגרום לשחלות פולצסטיות ובמקביל איחר לי המחזור בשבועיים נבהלתי והפסקתי לאכול ממנו ,גם שהפסקתי הוא המשיך לאחר לי בשבועיים בפעם האחרונה המחזור הגיע בזמן אך לא הייתי רגועה ניגשתי לרופאת הנשים וביקשתי לערוך פרופיל הורמונלי והתוצאות ביום החמישי למחזור היו:
estradiol-91
tsh-3.76
lh-11.30
fsh-24.30
prolactin-125.1
התקשרתי לרופאת הנשים כדי להבין את התוצאות והיא נדהמה ואמרה שהשחלות במצב ירוד ,שלא אוכל להרות יותר וכנראה שמחזור יסתיים בשנים הקרובות .בלי שום קשר אינני מעוניינת להרות יותר אך שאלתי היא האם יתכן שיש לי ציסטה בשחלה?האם יש קשר לפשתן שאכלתי ? יש לציין שעליתי במשקל בערך 3-4 ק"ג הבטן שלי מאוד נפוחה וכל הזמן שואלים אותי אם אני בהריון ,בזמן המחזור יש לי כאבי בטן -שלא היה לי כבר שנים כמו כן יש לי מידי פעם מעין דקירות קלות בבטן התחתונה בצד ימין .על אף מאמציי לשמור דיאטה ולעשות פעילות גופנית אירובית 3-4 פעמים בשבוע איני יורדת במשקלי ונראית ממש בהריון כבר לא נעים לי שאנשים אומרים לי מזל טוב כל הזמן האם אני צריכה לבצע בדיקות נוספות או שיכול להיות שאני פשוט מזדקנת לפני הזמן ? האם זה נורמלי בגילי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמונלי
רינת30/12/2010אפשר בבקשה לקבל תשובה אני מאוד מוטרדת ושכחתי לציין שבדיקת pap תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?