הנקה ואיחור בוסת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה ואיחור בוסת
    אמא ממודיעין
    30/12/2010

אני מניקה פעוטה בת 1.2 שנים הנקה חלקית.
    אנחנו משתמשים בשיטת משגל נסוג מתוך הבנה שיש סיכוי קטן להרות - אז נשאיר את ההריון , אבל בעיקרון מעדיפים כרגע לא להרות ולא רוצים להשתמש בגלולות.
    החודש יש איחור בוסת של כ-20 ימים, למרות שבד"כ המחזור שלי די סדיר גם בתקופת הנקה. ברור לי שהעיכוב יכול להיות קשור להנקה. בדיקת הריון ביתית יצאה שלילית. עכשיו לשאלות:
    1. איך אני יכולה להגיע למצב שאני יודעת בודאות שאני לא בהריון? האם אם השתמשנו שבועיים מאתמול בקונדום שלא נקרע ועשיתי בעוד שבועיים מאתמול בדיקת הריון ביתית שתצא שלילית אז אני יכולה להיות בטוחה שאין הריון?
    2.רופא נשים שהייתי אצלו היום אמר לעשות בדיקת דם להריון כעבור שבוע מבדיקה ביתית. מה ההגיון? אם הבדיקה בודקת את אותו ההורמון אז אני יכולה לעשות בעוד שבועיים שוב בדיקה ביתית וזה אמין באותה מידה?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה ואיחור בוסת

הוספת תגובה

• הנקה ואיחור בוסת - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    31/12/2010

הסתבכתי מרוב השבועיים....
    בעקרון בדיקת שתן להריון תהיה חיובית לאחר שבועיים מהביוץ. כך שאם קיימת יחסי מין שאת חוששת מהם עשי כשבועיים אחרי= בדיקת שתן להריון, צריכה להיות חיובית כבר.
    לא ברור לי למה הרופא המליץ על בדיקת דם. בדיקת הדם יוצאת חיובית כ 10 ימים לאחר הביוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו