גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות
    שירה
    30/12/2010

?שלום,
    אני נטלת גלולות יסמין. בטעות עשיתי הפסקה של 6 ימים במקום 7 ימים בין חפיסה לחפיסה. זאת אומרת שלקחתי את הגלולה הראשונה של החפיסה השנייה יום אחד מוקדם מידי. האם נפגעה ההגנה? אני כבר לקראת סיום החפיסה השנייה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות

הוספת תגובה

• גלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    31/12/2010

ההגנה לא תפגע אם לקחת מוקדם יותר אלא אם בטעות לקחת מאוחר יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד גלולה אחת

שירה
    01/01/2011

תודה על התשובה. אני מחליפה את אמצעי המניעה להתקן. וקבעתי תור באתאם למחזור הצפוי על פי הגלולות. מכיוון שהתבלבלתי ולקחתי את הגלולה הראשונה יום קודם ממה שהיתי צריכה אז גם המחזור יסתיים יום קודם וזה לא מתאים לזמן של התור שלי. האם מותר לקחת עוד גלולה אחת (יש לי אקסטרה) כדי שהמחזור יהיה על פי התכנון? האם זה לא בריא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי לשאול

שירה
    01/01/2011

שכחתי לשאול- אם אפשר להוסיף גלולה אחת אז אפשר להוסיף גם יותר (אבל לא חבילה שלמה) כדי לשלוט במחזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו