שכחתי לקחת את הגלולה ופעלתי לא נכון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לקחת את הגלולה ופעלתי לא נכון
    יפעת
    30/12/2010

מה לעשות?
    פיספסתי גלולה של היום ה-7, מכיוון שלא הייתי עם החפישה לא ידעתי מה לעשות ולכן ביום ה-8 המשכתי לקחת מ8 והלאה ולא לקחתי את 7.היום אני כבר ביום ה12. והופיע אצלי אתמול דימום קטן. מה לעשות?? להמשיך רגיל???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי

יפעת
    30/12/2010

זה גלולה של יאז...וזה החודש הראשון שבו אני משתמשת בה. לא קיימתי יחסי מין בשבוע האחרון...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי לקחת את הגלולה ופעלתי לא נכון - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    31/12/2010

להמשיך כרגיל, אבל להוסיף קונדומים בשבועיים הקרובים. התעלמי מהדימום. להבא נסי להשלים גלולה ששכחת תוך 12 שעות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכל מקרה כדאי לך...

ליהיא
    05/01/2011

לפספס גלולה זה לא נחמד...אבל בכל מקרה אם שכחת ועברו יותר מ-12 שעות אז דלגי עליה ותמשיכי כרגיל אבל תשכבי עם קונדום כהגנה נוספת.....בכל מקרה כדי לא לפספס את יכולה לבקש מהרופא שלך את הגלולה עם המזכירונט, זה שירות שמזכיר לקחת גלולות בזמן...בהצלחה ובלי לחץ... :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו