שואלת בפעם השלישית, בתקווה להתייחסו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שואלת בפעם השלישית, בתקווה להתייחסו
    אסנת
    30/12/2010

אני סובלת מס' שנים מדלקות חוזרות במע' העיכול העליונה, לאחר ביצוע כל הבדיקות ע"י רופא גסטרו, הוא הציע לפנות לבדיקת רופא נשים, כי אולי יש קשר.
    הבסיס העיקרי להפניה זו היא הבחנה שלי שכנראה ההתקפים של הדלקות מתרחשים כשבוע לפני המחזור החודשי או בתחילתו.

הרופא ציין בפניי שם של מחלה שלא הכרתי - אנדומטריזיוס.

קראתי על זה קצת, לפי הסימפטומים נראה לי שזה לא זה, אבל החודש קיבלתי מחזור, שמלווה בהתקף אולקוס חזק ביותר. במקביל יש לי כאבי מחזור מאד קשים, סחרחורות ודימום חזק. (ד"א, אני בת 39 ללא הריונות).

אני עדיין מנסה למצוא קשר בין שני הדברים, לדעתי יש פה איזושהי התערבות הורמונלית.

אני זקוקה לדעתכם והמלצתכם על רופא שזו מומחיותו. הרופא שלי הוא מומחה לפריון (במקרה), יכול להיות שהוא יעזור?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שואלת בפעם השלישית, בתקווה להתייחסו - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    31/12/2010

התיעצי עם הרופא הנשים שלך. נראה לי שאפשר לבדוק את הנושא על ידי טיפול הורמונלי שידכא את המחזור וכך נראה גם אם הכאבים בבטן עליונה ישתפרו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו