בעיה רצינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה רצינית
    נטלי
    01/01/2011

שלום!
    בעייתי מורכבת והייתי שמחה אם תקדיש מזמנך ותביע את דעתך-זה חשוב לי.
    לפני כ4 שנים התחילו לי הפרשות נרתיקיות בעלות ריח וצבע צהוב.
    לא ייחסתי לכך חשיבות וחשבתישהדבר יחלוף מעצמו= מה שלא קרה.
    עם הזמן ההפרשות הפכו לחסרות צבע אך עדין היה ריח לא נעים ןניגשתי לרופא נשים שרשם לי נרות וג'ל כלשהו להחדרה לנרתיק.
    אחרי הטיפול ראיתי שאין שיפור והריח הזה עדיין קיים.
    ניסיתי המון פעמים לטפל אך ללא הועיל. הכל נשאר אוותו דבר
    כיום אני סובלת מכאב עז בעת קיום יחסים- כאב שמקורו עמוק בנרתיק (כ-8 סמ פנימה) מעין חסימה שלא ניתן להסיר אותה. הכאב מאוד מפריע לי ונבדקתי אצל רופא נשים בדיקה וגינלית ולא נמצא שום ממצא חריג.
    אני חוששת שהבעיה היא בצוואר הרחם- עברתי גם בדיקת פאפ לצוואר הרחם ונמצא תקין, אך עדיין זה לא מכנה לי שקט נפשי כי אני די בטוחה שיש לי שם משהו שמפריע ומטריד.
    אני לא מתווכחת עם רופא, אני יודעת שיש לו הרבה יותרנסיון ממני אך שאלתי- האם יכול להיות שהבדיקות הללו לא מאתרות ב100 אחוז את הבעיה?? האם יכול להיות שבעקבות הזנחה של דלקת בנרתיק ייגרם נזק בצוואר הרחם?
    כמו כן, לא יודעת עד כמה זה קשור אך אני גם סובלת מתחושת שובע מוקדמת ומליאות בבטן, חוסר תאבון ובעיות עיכול.
    אשמח לחוות דעתך, זה מאוד חשוב לי!!
    תודה רבה מראש, נטלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה רצינית

הוספת תגובה

• בעיה רצינית - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    01/01/2011

נטלי, אני רוצה שתביני שאף רופא לא יעזור לך ככה בהתכתבות האינטרנטי. זה חוסר אחריות לתת לך תשובה רפואית לגבי המצב שלך. אי אפשר לדעת מה יש לך ללא בדיקה יסודית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

נטלי
    01/01/2011

נכון אני מבינה אבל כמה וכמה רופאים בדקו אותי כבר! אני מיואשת ללכת שוב ושוב לרופאים! מה אני יכולה לעשות?אם יש לי חשד רציני לגבי צוואר הרחם
    ורק אם תוכל לענות לשאלתי-ממה יכול לנבוע כבר פנימי כה חזק?
    ולמה יכולה לגורם דלקת בנרתיק שלא מטופלת כראוי לאורך זמן ?.
    תודה רבה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון

נטלי
    01/01/2011

כאב פנימי*

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    01/01/2011

בד"כ צוואר הרחם עצמו אינו סיבה לכאבים עמוקים במגע מיני ( בתנאי שהפאפס תקין וצוואר הרחם בהסתכלות ניראה תקין) . במקום ראשון חייבים לשלות מחלת האנדומטריאוזיס, או כל ממצא שקשור לטפולים או לרחם עצמו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

נטלי
    01/01/2011

מודה לך מאוד על התגובה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו