גלולות יאז וסיכונים דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות יאז וסיכונים דחוף!
    גלולות יאז
    03/01/2011

שלום!
    אני בת 22 ,ילדתי לפני 4 חדשים והתחלתי עם גלולות פלורט. כיון שהיו לי תופעות של כאבי ראש חזקים רופא הנשים רשם לי גלולות יאז שעלי להתחיל ליטול בימים הקרובים.
    שמעתי שהיו תביעות משפטיות בארה"ב בגלל הגלולה הזו ומקרה מוות של בחורה צעירה שנטלה אותן. (הסיכונים בגינה נובעים בעיקר מקרישיות יתר.)
    אם הגלולה אושרה לשימוש בישראל זה אומר שהיא בטוחה כמו כל גלולה אחרת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות יאז וסיכונים דחוף!

הוספת תגובה

• תראי

מעין
    03/01/2011

אני לא יודעת מה מכילה פלורט ולמה היא עשתה לך כאבי ראש אבל אני קבלתי פעם גלולות שעשו לי כאבי ראש (נדמה לי שזה היה יסמין) אז הרופא החליף לי לפמינט שלא עשו לי בכלל תופעות ומאז אני רק איתן (כבר שנה).

לגבי התביעות נגד יאז שסיפרת עליהן, רק בגלל הספק הקטן הזה אני במקומך לא הייתי לוקחת סיכון, יש מספיק גלולות בשוק שאפשר לקחת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות יאז וסיכונים דחוף! - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/01/2011

בטוחה בדיוק כמו כל גלולה אחרת . אין שום תופעות לואי חריגות הקשורות אליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו