דימום מוגבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום מוגבר
    לירן
    03/01/2011

הי.אני אחרי טיפול במטאטרוקס כדי להפיל הריון מחוץ לרחם.שבועיים לאחר הטיפול החל לי דימום מסיבי וכל פעם כשאני הולכת לשירותים לפיפי יוצאות מתוכי חתיכות דם.נבהלתי.האם זה נורמאלי? עכשיו זה כבר 5 ימים שזה קורה.החתיכות דם הללו יוצאות רק בעת מתן שתן וחוץ מזה יש דימום כמו מחזור קשה.שמעתי שזה קורה תמיד לנשים אחרי לידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום מוגבר

הוספת תגובה

• דימום מוגבר - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    03/01/2011

לפי התאור שלך - את מדממת חזק למדי, זה בטח מחליש, וכדאי לך לפנות לבדיקה גינקולוגית. יש סיבות רבות לדימום רחמי מוגבר לכן אין להיות בטוח ב- 100% שזה קשור לטיפול במטוטרקסאט. גם במקרים אלו יש גבול...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ו...

לירן
    03/01/2011

תודה רבה על תגובתך המהירה.כמה זמן בדר"כ צריך להימשך דימום? הרופאה שטיפלה בי בבי"ח הסבירה שצריך להיות לי דימום כמו מחזור, לפעמים אפילו יותר מזה אבל לא ידעתי על ה"תוספת" שבאה עם הדימום.האם זה נורמאלי שזה החל רק שבועיים לאחר קבלת הזריקה ובסמוך לכך שההורמון של ההריון בתהליך ירידה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו