הריון מחוץ לרחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון מחוץ לרחם
    לירן
    05/01/2011

עברתי טיפול במטאטרקסט לפני 3 שבועות ומאז הורמון ההריון ירד מאוד יפה.כרגע לפי הבדיקה האחרונה יצא שהוא היה 2153.במקביל עשיתי גם אולטרסאונד ויצא שההריון עדיין ממוקם בחצוצרה הימנית.במשך 5 ימים היו לי דימומים מסיביים עם הרבה חתיכות דם שיצאו.כרגע הדימום ממש ממש מינורי (כתמים בלבד) ולא ברור לי איך ההריון אמור לצאת עכשיו.האם עליי לעבור זריקה נוספת? האם ההורמון ימשיך לרדת ואז ההריון יצא? זו פע ראשונה שלי ואני לא בדיוק מבינה בתהליכים.כמובן שאני ממשיכה במעקב של ב.דם + אולטרסאונד אחת לשבוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון מחוץ לרחם

הוספת תגובה

• הריון מחוץ לרחם - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    05/01/2011

ההריון אמור להספג ולא לצאת מהרחם ועל כן כל עוד הרמות יורדות בצורה עקבית בבדיקות הדם זה מה שחשוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רהב ד"ר ליאורה

לירן
    05/01/2011

את לא יודעת כמה רווח לי.התשובה שלך הייתה בדיוק מה שהייתי צריכה כדי להבין את התהליך ולמה אני אמורה לצפות.אי הידיעה יכולה להרוג מלחץ וחרדות.תודה רבה ששפכת אור על מצבי.עזרת לי מאוד ואני מעריכה זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו