אולטראסאונד מיילדותי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אולטראסאונד מיילדותי
    נטלי
    07/01/2011

שלום
    ב20/12 היה לי אולטראסאונד שגיל ההריון בו היה 38.0
    BPD מתאים לשבוע 38.4
    head cir מתאים לשבוע 38.4 וכו....
    גיל הריון
    US:38.4
    היום אנחנו 7/1 התאריך המיועד ללידה עברו עליו כמה ימים.
    מדוע באולטראסאונד הכל היה מתאים לספירה שהמועד ספרתו נכונה?
    ושאלה נוספת אם ב20/12 היה הראש מתאים לשבוע 38.4 והיום אנחנו 7/1 ימים בשבוע שלאחר היום שבו משוערת הלידה האם זה אומר שהראש יצא גדול?
    אודה לכם על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אולטראסאונד מיילדותי

הוספת תגובה

• הנקה ומחזור

רינה
    09/01/2011

בת 30 מניקה את בני בן השנה וחודשיים הנקה כמעט מלאה ומקבלת מחזור כל חודש הבעיה שאני לא רוצה לכנס להריון ואני ולא משתמשת באף אמצעי מניעה אבל בעלי כן משתמש בקונדום וכבר מאז ומתמיד ואנחנו מסתדרים אבל הבעיה עם המחזור שלפעמים מאחר לי שבוע ומה זה אני בלחץ עד שהוא מגיע האם הקונדום הוא בטוח 90 אחוז שלא אהיה בלחץ כל חודש והאם ההנקה משבשת את המחזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנקה ומחזור

רינה
    10/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולטראסאונד מיילדותי - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    11/01/2011

המעקב הריון שלך תקין. את לא חייבת ללדת בדיוק ב40 שבועות . אפשר עד 42. אבל תהיי במעקב מילדותי כל יומיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו