שכחתי לקחת גלולה- נזכרתי אחרי 24 ש'

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לקחת גלולה- נזכרתי אחרי 24 ש'
    שירי
    08/01/2011

ביום חמישי שכחתי לקחת גלולה. נזכרתי רק ביום שישי, 24 שעות אחרי שהייתי צריכה לקחת את הגלולה של יום חמישי. לקחתי רק גלולה אחת. מאז היום הראשון למחזור לי עברו כ-12 יום. אני בגלולה השישית לחפישה. האם עלי לקחת פוסטינור על מנת לוודא שאיני בהריון? במידה וכן, איך אני אמורה להתנהל אחרי לקיחת הפוסטינור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי לקחת גלולה- נזכרתי אחרי 24 ש' - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    09/01/2011

אם קיימת יחסי מין בסופ"ש הזה קחי פוסטינור.
    אם לא המשיכי את הגלולות לפי הזמנים הקבועים שלהם והוסיפי קונדומים בשבועיים הקרובים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה שאת צריכה לעשות...

ליהיא
    09/01/2011

מהנסיון האישי שלי..את צריכה פשוט להשתמש באמצעי נוסף כמו קונדום ולא לקחת פוסטינור..כי את לא מוגנת...אם יש לך נטייה לשכוח וזה ממש אסון לשכוח פשוט תבקשי מהרופא שלך את הגלולה עם המזכירונט..זה שירות שמזכיר לך בפלאפון לקחת...שיהיה בהצלחה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו