גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות
    שירה
    10/01/2011

אני בת 25 רוצה להתחיל לקחת גלולות לפני החתונה כדי להסדיר את המחזור אבל שמעתי מכל מיני חברות שזה יכול להשמין.
    אז קודם כל רציתי לשאול אם זה באמת נכון? ודבר שני, כמה לזמן לפני החתונה כדאי להתחיל לקחת את הגלולות כדי שהמחזור יסתדר לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות

הוספת תגובה

• גלולות

דניאל
    10/01/2011

הרופאים מדברים על זה הרבה שגלולות למניעת הריון לא משמינות, יש תוכניות שונות בכל מיני ערוצים שאירחו רופאים רבים וכולם אומרים שזה בעיקר כי האישה פחות מקפידה על המשקל, אני לוקחת בחצי שנה אחרונה פלורט ולא עליתי וזו דוגמא אחת כדאי שתדברי עם רופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    11/01/2011

התחילי חודשיים שלשה לפני החתונהאין סיבה לחשוש מהשמנה. יש גלולות טובות מאוד היום שלא משמינות. התיעצי עם רופא הנשים שלך מה מתאים לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו