גלולות בלארה ודימום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות בלארה ודימום
    אסתר
    10/01/2011

היי,
    התחלתי לקחת גלולות החודש בפעם הראשונה. מעולם לא נטלתי גלולות לפני זה..אני כמעט 4 חודשים אחרי לידה ראשונה והחודש התחלתי לקחת.. ולשאלתי-
    אני באמצע החפיסה, לקחתי את הגלולות מהיום הראשון של המחזור, וביום שבת התחיל לי דימום שנמשך עוד היום, דימום ממש כמו מחזור, חשוב לציין שהמשכתי לקחת את הגלולות אבל אני לא יודעת.. אולי צריך להפסיק? למה מופיע דימום? זה נורמאלי? או שאני צריכה ללכת להיבדק? הרופאה שלי נמצאת בחו"ל לכן אני כותבת פה אשמח לתשובות.
    כמון כן נשאר לי עוד 7 גלולות, האם להמשיך כמו שהרופאה אמרה ולעשות הפסקה של שבוע בלי ואז להתחיל חפיסה חדשה? האם בכלל המחזור יופי אחרי השבוע הפסקה או שבגלל שקיבלתי עכשיו יכול להיות שלא.?
    מצטערת על כל השאלות ותודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות בלארה ודימום

הוספת תגובה

• גלולות בלארה ודימום - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    11/01/2011

המשיכי את החפיסה עד סופה.. עשי הפסקה 7 ימים והתחילי חפיסה חדשה. יכול להיות דימומים לא סדירים ב 3 חודשים ראשונים לשימוש בגלולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו