דימום חוזר - הפסקת גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום חוזר - הפסקת גלולות
    לי
    10/01/2011

שלום ד"ר,

אני אובחנתי כסובלת משחלות פוליציסטיות. לפני כשנה, לאחר שלא קיבלתי מחזור זמן רב ומכיוון שמשקלי היה נמוך ביותר וסבלתי מפצעונים על פניי- התחלתי ליטול גלולות פלורט. מאז התחלתי ליטול את הגלולות עליתי כ-8 ק"ג (אותם אני מנסה בכל כוחי לרדת באמצעות דיאטה וספורט אך ללא הצלחה), ובחודש האחרון סבלתי 3 פעמים מדימום במהלך נטילת הגלולות (ללא שכחה של גלולה). ההשמנה מהווה לי מטרד, אי נוחות וגורמת לי לסבל רב, ורק מכיוון שהתחיל לי דימום תוך כדי נטילת הגלולות עלה במוחי שמא אינני מאוזנת הורמונלית על אף נטילת הגלולות.

מאחר ולא הצלחתי לקבוע תור מוקדם לגניקולוג (רק בעוד שבועיים) והיום סיימתי חפיסה של פלורט, שאלתי הינה - האם כדאי להפסיק לחלוטין את השימוש בגלולות? האם כדאי להחליף ולקחת חפיסה מחברה? אם כן, איזה סוג מומלץ במינון נמוך עם הכי מעט תופעות לוואי כגון השמנה (חברה עם שחלות פוליציסטיות המליצה על דיאנה)? או שמא עליי להמשיך לקחת פלורט בתום שבוע ההפסקה ולהמשיך לעוד חודש עד שהרופא יחליט לאיזה סוג להחליף (וייתכן וחלופה זו תמשיך להסב לי סבל)?

אני אשמח ואעריך מאוד את תגובתך המהירה שכן הנני אובדת עצות וברצוני לפעול בצורה שתמזער ככל האפשר נזק נוסף,
    בברכה,
    לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום חוזר - הפסקת גלולות

הוספת תגובה

• דימום חוזר - הפסקת גלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    11/01/2011

המשיכי את הפלורט עד למפגש עם הרופא שיתאים לך לפי התיק הרפואי שלך גלולות שמתאימות לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו