פצע שאינו מחלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצע שאינו מחלים
    אירית
    13/01/2011

שלום,

לפני כשנה בזמן חדירה הרגשתי כאב חד (לא מאוד חזק) שבעקבותיו היה דימום קל ליום יומיים. מאז, יש נקודה מסויימת בנרתיק שפשוף ביחסי מין או זווית מסויימת בחדירה כואבת מאוד (כמו שפשוף של פצע). הבעיה היא שלאחר כאב כזה, הנקודה ממשיכה לכאוב, עד שאני מפסיקה לקיים יחסי מין למשך שבוע-שבועיים. הייתי אצל רופא נשים שראה נקודה שנראית כשפשוף מכני ויעץ לעשות הפסקה ארוכה יותר ביחסי מין, ועשיתי מאז כמה הפסקות של שבועיים עד חודש ימים.הייתי גם אצל מומחה לוולקוסקופיה שלא ראה דבר, יעץ לי למרוח משחת פולידין לכמה ימים והדבר לא עזר.
    במשך כל השנה האחרונה, לא משנה למשך כמה ארוכ ההפסקה, מספיקה חדירה "לא נכונה" אחת כדי שהכאב יחזור שוב למשך שבועות. זה מאוד משפיע לי על איכות החיים מזה זמן רב ואני גם מתחילה להיות מודאגת מ"פצע" שאינו מחלים לתקופה כה ארוכה. אודה לחוות דעת כללית והאם נתקלתם בתופעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצע שאינו מחלים

הוספת תגובה

• פצע שאינו מחלים - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    13/01/2011

יכול להיות שמקור הרגישות היא עצבית ולא ממש פצע שהרי הוולווסקופיה היתה תקינה.
    אי אפשר לתת אבחנה מבלי לבדוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו