מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- וסטבוליטיסהילה14/01/2011
שלום,
רציתי לשאול למי ניתן לפנות באיזור חיפה בנוגע לוסטבוליטיס
אני כעת בת 23, ובמשך השנה וחצי האחרונות קיבלתי תרופות חוזרות ונשנות נגד פטרייה ונגד חיידקים שלא ממש הועילו, כאשר החלפתי רופא נאמר לי שאין לי פטריה או חיידקים יותר, אלא וסטבוליטיס, ניתנה לי משחה מאלחשת, ונאמר לי שזה פשוט עובר בדרך כלל, אבל לא ברור אחרי כמה זמן
אני מרגישה אי נוחות כללית באיזור ברוב הזמן, נוח לי בעצם רק בלי תחתונים, בחודשים האחרונים התחלתי להרגיש שיפור מהבחינה הזאת וחשבתי שהתרופות סוף סוף עזרו, אבל בנסיון לקיום יחסים התחלתי להרגיש כאילו חלק מסויים באזור קרוע או פצוע
אני מיואשת.. לפני שכל זה התחיל נהנתי מאוד מקיום יחסים במשך כמה שנים, אני לא יודעת לאן לפנות, אני רוצה לוודא שזה אכן מה שיש לי, ולטפל בזה
אני מטופלת בקופת חולים כללית
אודה לכם מאוד מאוד אם תאמרו לי למי לפנות היות והחלפתי כמה וכמה רופאים שאמרו דברים שונים, ורק המצב לא משתנה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסטבוליטיס - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן14/01/2011שלום רב,
וסטיבוליטיס זאת איננה תסמונת לחולפת עם הזמן, במיוחד אצל נשים שסובלות לווסטיבוליטיס משנית, נרכשת, כמו אצלך. ובטח לא עם שימוש במשחה מאלחשת. אולי באמת מדובר בפצע או סדק ובכלל לא מדובר בווסטיבוליטיס. כמובן שחייבים לאבחן מדויק במה מדובר. הרי באבחון הכון ניתן לתת טיפול מתאים. מתוך הניסיון הרב שלי בטיפוטלי ווסטיבוליטיס, ראיתי הרבה מאד מקריםצ של אבחון לא נכון.
תתקשרי למזכירתי רונה - טל. 0544-255033 ואשמח לראותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?