קיצור ימי הווסת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיצור ימי הווסת
    ליאן
    16/01/2011

שלום,

קיבלתי מחזור ב 23.11 ב 3.12 היה לי מגע לא מוגן(בפעם הראשונה בחיי) וב 5.12 לקחתי פוסטינור.

מאז לקיחת הפוסטינור קיבלתי פעמיים: ב 17.12 וב 16.1 . בפעמיים הללו מספר ימי הווסת התקצר (משך הווסת בפעמים הנ"ל יומיים שלושה כשלפני כן הווסת הייתה אורכת בין 5 ל7 ימים.) כמו כן הדימום היה חלש יחסית למצב שלפני לקיחת הגלולה. שאלתי היא האם זה מרמז על בעיה כלשהיא.

אני בת 26 ובחיים שלי לא לקחתי גלולות למניעה כך שגופי נקי מגלולות כלשהן.

שאלה נוספת היא : האם יכול להיות שבעצם הדימומים הללו לא היו ווסת אלא דימומים בתחילת הריון? והאם עליי לעשות בדיקת הריון??

נקודה נוספת: גם בין התאריכים 24.12 ועד 3.1 היה לי ולחברי מגע אולם לא הייתה חדירה ולא היה חיכוך בין איברי המין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קיצור ימי הווסת

הוספת תגובה

• תשובה חלקית

ב
    17/01/2011

אין סיכוי ממש להכנס להריון על הפעם הראשונה (של האישה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיצור ימי הווסת - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    18/01/2011

לא נראה לי שיש בעיה או שזה מעיד על הריון, אבל את יכולה לעשות בדיקת שתן ביתית להריון ולהרגע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו