אקטורפיון של וגינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקטורפיון של וגינה
    ענת
    18/01/2011

שלום רב
    ילדתי לפני חצי שנה. לידה ראשונה. מאז יש כאבים חזקים מאד בחדירה, בעת קיום יחסים. בהסתכלות במראה ראיתי מעין גופיף אדום מאד, באיזור שכנראה היה בו תפרים לאחר הלידה. המיקום של זה הינו יחסית קרוב לפתח הנרתיק מבפנים.
    הלכתי לרופאת נשים והיא אמרה שזה אקטורפיון של הוגינה ורצתה לחתוך לי את זה על המקום. אני חששתי ורציתי להתייעץ קודם.
    א. מזה בדיוק אקטורפיון של הוגינה?
    ב. אם אכן זה מה שיש לי, האם חיתוך שלו ע"י רופא כרוך בסיכונים? אם כן, מהם?
    ג. האם יש טיפול אחר חוץ מלחתוך את זה?
    ד. האם זה יכול לעבור לבד, בלי לחתוך את זה?
    ה. אם יהיה לי דימום לאחר החיתוך, כמה זמן הוא אמור לקחת?
    ו.האם כדאי ללכת למומחה לעשות את זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקטורפיון של וגינה

הוספת תגובה

• אקטורפיון של וגינה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    19/01/2011

לא ברור לי מה זה אקטרופיון של וגינה.
    אקטרופיון זה הגדרה הקשורה למצב של צוואר הרחם. יכול להיות שיש לך רקמת גרנולציה ואז צריך לצרוב את ה"בשר" העודף. מהדיווח שלך לא ברור לי מה הבעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהי רקמת גרנולציה

ענת
    19/01/2011

הרופאה הסבירה שהאקטרופיון זה מעין פוליפ, תאים מבפנים שיצאו דרך חור במקום שבו היו תפרים, ושצריך להסיר את זה. הייתי מאד מבקשת אם אפשר לענות על השאלות ששאלתי וגם, האם הוסרה של הדבר הזה תבטיח שלא יהיו לי כאבים בעת חדירה? האם יש סיכון בהסרה הזאת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו