בריחת שתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בריחת שתן
    אמא טריה
    21/01/2011

ילדתי לפני ארבעה חודשים בת בכורה, השמחה גדולה מאין כמוה, אבל... מאז הלידה עם כל שיעול/התעטשות/צחוק - אין לי שליטה על דליפת שתן. בנוסף, שלא כבעבר, אני לא מצליחה להתאפק ולהחזיק את השתן אפילו לדקה. הדבר גורם לי אי נוחות מאין כמוה, אני משתמשת באופן קבוע בתחבושות עבות של מחזור (לספיגה מוגברת), קשה לי לצאת מהבית כי בכל רגע נתון יש "אזעקת פיפי".
    הגיניקולוגית שלי נתנה לי לתרגל בבית את "תרגיל המטבע" - לאמץ את הנרתיק ואת פי הטבעת כלפי פנים, ולדמיין שיש מטבע שעומד ליפול ואני מנסה להחזיק אותו. שלושה חודשים ניסיתי, נתתי את הצ'אנס המקסימלי, וזה לא עזר.
    מה אפשר לעשות? האם הפתרון היחידי הוא ניתוח?
    דבר נוסף, יש לי כעשרה ק"ג מיותרים להוריד והבטן עדיין רפויה וגדולה (לא ענקית, אבל בטן... לא מבנה הגוף הנורמלי שלי)
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בריחת שתן

הוספת תגובה

• בריחת שתן - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    22/01/2011

1. לבצע בדיקת תרבית שתן
    2. לרדת במשקל
    3. לפנות למכון פיזיוטרפי - רצפת האגן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה לך

rl
    12/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו