בלגן בגלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלגן בגלולות
    יעל
    24/01/2011

אני נוטלת גלולות יאז. בשבוע הראשון של הגלולות שהתחיל ביום ראשון. שכחתי לקחת בחמישי ב12 בלילה ( אותו יום בו קיימתי יחסי מין) במקום זה לקחתי בשישי ב10 בבוקר- איחר קטן מה 12 שעות אבל מרוב טיפשותי שכחתי גם את של שיש ב12 בלילה במקום זה לקחתי ביום שבת ב 18 בערב. פחות מ36 שעות ממתי שבפועל לקחתי את הגלולה האחרונה אבל לא ממתי שבדרך כלל אני לוקחת את הגלולות.

מה עלי לעשות, בהוראות על הגלולות כתוב שאם פיספסתי גלולה בשבוע הראשון וקיימתי יחסי מין אזי יש סיכוי שאני בהריון.

זה נחשב ששכחתי גלולה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלגן בגלולות

הוספת תגובה

• בגלל שזה קרה לי אז הכי טוב..

ליהיא
    25/01/2011

זה לקנות ערכה לבדיקת הריון ולהיות שקטה, כי זה ישב עלייך וחבל..אני לא מכירה גלולות יאז אבל אני לוקחת פמינט כבר שנתיים ויש להם שירות תזכורת ששולח הודעות לפלאפון כל יום וגם בתחילת חודש, אז כבר לא יוצא לי לשכוח.. נ.ב לפעמים גם מלחץ קורה שהמחזור מאחר אז אל תחשבי אוטומטית שאת בהריון :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו