שאלה הזקוקה למענה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה הזקוקה למענה דחוף
    דנה
    24/01/2011

קיימתי אתמול בלילה יחסי מין עם בחור. בפעם הראשונה היינו עם קונדום, בפעם השניה בלי אבל הוא יצא הרבה לפני וגמר בחוץ.
    השאלה היא עד כמה אפשר להיכנס להיריון מprecome. להבנתי זה נוזל שיוצא לפני הגמירה בכדי להקל על השחיה של הזרע - אך הוא עלול להכיל כמות קטנה של זרע.
    להוספת רקע קל: אני עם שחלות פובליסיצטיות...מגיל 14 הייתי על גלולות ולפני כחצי שנה הפסקתי...אני מטופלת אצל נטורופט ולוקחת טיפות שיח אברהם - כרגע המחזור שלי מאוד סדיר ואני אפילו מרגישה את הביוץ אחרי שבועיים.
    אמנם כרגע אני אמורה להיות בתקופת הביוץ, ואתמול קיימנו את יחסי המין...אבל קשה לי להאמין שאכנס בכזו קלות להיריון והייתי מעדיפה שלא לקחת פוסטינור משום שאני מנסה להתנקות מהורמונים לא טבעיים בגוף.
    מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה הזקוקה למענה דחוף

הוספת תגובה

• שאלה הזקוקה למענה דחוף - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    25/01/2011

את עדיין יכולה להכנס להריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא הייתי לוקחת את הסיכון

דניאלה
    25/01/2011

אני לקחתי לא מזמן נורלבו גלולת היום שאחרי, גם אצלי הסיכוי שהייתי נכנסת להריון היה מאוד נמוך, אבל עדיף לקחת את הגלולה הזו מאשר אחרי זה לגלות שנכנסת להריון ולקחת 3 גלולות הרבה הרבה יותר חזקות להפלה ולעזוב את זה נפשית ורפואית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו